top of page

Partneriat NOU! Clinicile Dentare Dr. Leahu.


Orice zâmbet poate fi câștigat, și odată cu el, încrederea în sine. De aceea, venim în întâmpinarea membrilor FSLI Petrol-Energie cu încă un beneficiu negociat exclusiv pentru dumneavoastră în parteneriat cu rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu.


Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie:

  • prezență în 13 orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Cluj-Napoca, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Craiova, Galați, Brașov);

  • dispune de 169 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat;

  • o echipă de peste 650 de angajați, dintre care 200 medici și cinci specialiști în anestezie generală; fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală.


REDUCERE față de prețul de listă, pentru membrii FSLI Petrol – Energie, care nu achiziționează abonamente stomatologice, se aplică un discount de 5 % din prețul de listă.


1. In ziua programarii va prezentati in receptia clinicii cu aplicația mobilă FSLI Petrol Energie, instalată pentru a va putea identifica statutul de membru FSLI Petrol Energie.

2. Persoanele, rude de grad I, cu membrul FSLI Petrol Energie pot beneficia de discount in cadrul clinicilor, doar insotit de membrul cu aplicația instalată.

3. Copiii pot beneficia de abonamentul prezentat în cadrul aplicației daca au varsta cuprinsa intre 0 – 14 ani.

4. Abonamentele disponibile, personalizate pentru membrii noștri, le regăsiți în aplicația noastră.

5. Programare In call Center: 021 9134


Vă prezentăm o parte din avantajele pachetelor de abonament pentru membrii FSLI:

  • Consultații de specialitate GRATUITE;

  • Radiografii GRATUITE;

  • Profilaxie GRATUITĂ;

  • Tratamente de urgență GRATUITE;

  • Servicii stomatologice cu reducere.

Dacă ești membru FSLI Petrol - Energie, regăsești aici modalitatea de instalare a aplicației noastre, https://www.fslipetrolenergie.org/appfslipetrolenergie , iar pe lângă avantajele de a fi la curent cu acțiunile și comunicatele noastre, vei regăsi și lista cu beneficiile oferite de ceilalți parteneri.







bottom of page