top of page

AFILIERI

AFILIERI NAȚIONALE.

sigla_CNSL-Fratia.jpg
logo_ATLAS.png

F.S.L.I. PETROL-ENERGIE este membru fondator alături de alte mari sindicate, al Confederației Nationale a Sindicatelor Libere din Romania - Frăția și al Uniunii Federative Sindicale Atlas. Prin aceste afilieri pe plan național, le reprezentăm și mai bine drepturile membrilor noștri. 

 

CNSLR – Frăţia este cea mai mare organizaţie naţională de profil sindical, independentă faţă de partidele politice, de organele de stat şi de patronat, reprezentând interesele a peste 325000  de membri, iar UFS ATLAS reprezintă interesele a peste 95000 de salariaţi din sectoarele de petrol, gaze, energie electrică, telecomunicaii, radiocomunicaţii, chimie si petrochimie, cercetare - proiectare (energie).

AFILIERI 

INTERNAȚIONALE.

IndustriALL_Global-logo_edited.jpg
Industriall logo ART vect CMYK.png

Colaborările cu sindicatele din străinătate ne ajută să înțelegem problemele și soluțiile comune, să ne dezvoltăm împreună și să fim o voce puternică la nivel European și mondial.

F.S.L.I. PETROL-ENERGIE este afiliată pe plan internațional la: 

 

IndustriALL Global Union, care reprezintă peste 50 de milioane de lucrători din 140 de țări din industria minieră, energetică și de fabricație.

 

IndustriALL European Trade Union care este o federație a sindicatelor independente și democratice ce reprezintă muncitori  în sectoarele metalului, produselor chimice, energiei, mineritului, textilelor, îmbrăcămintei și încălțămintei și a industriilor și activităților conexe. Vorbim despre 7 milioane de bărbați și femei muncitori uniți în 180 de filiale naționale sindicale din 38 de țări europene.

O VOCE MAI PUTERNICĂ, ÎMPREUNĂ CU PARTENERI PUTERNICI.

Luc%20Triangle_edited.png

" F.S.L.I. PETROL-ENERGIE este cel mai mare membru al nostru din regiunea sud-estică a Europei care include Bulgaria, România, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Albania, Bosnia și Herțegovina, și Kosovo. Președintele F.S.L.I. PETROL-ENERGIE Florin Bercea este Vice Președinte al industriAll Europe reprezentând regiunea sud-estică a Europei în calitatea acestei funcții.

 

F.S.L.I. PETROL-ENERGIE este mereu foarte implicat în activitățile, campaniile și evenimentele noastre, fiind unul dintre cei mai activi membri ai noștri. lndustriAll Europe apreciază în mod deosebit activitatea F.S.L.I. Petrol în cadrul familiei europene a sindicatelor. "

 

—  Luc Triangle

     Secretar General IndustriAll E.T.U.

sigla_CNSL-Fratia.jpg
logo_ATLAS.png
IndustriALL_Global-logo_edited.jpg
Industriall logo ART vect CMYK.png
bottom of page