top of page

Rețea locală

RETEAUA LOCALĂ DE PARTENERI SOCIALI, ONG-URI ȘI ALȚI ACTORI AI SOCIETĂȚII CIVILE

 

REȚEAUA LOCALĂ  ”Ploieștiul meu” este un instrument prin care cetățenii și societatea civilă se pot implica în formularea și promovarea politicilor publice și strategiile de dezvoltare locală care vizează municipiul Ploiești.

Ne dorim ca acest instrument de comunicare să coaguleze organizațiile, asociațiile, partenerii sociali, cetățenii activi și pe toți cei interesați de bunăstarea și evoluția pe termen lung a orașului nostru. Venim astfel în întâmpinarea autorităților locale care construiesc politici, strategii și planuri de acțiune de dezvoltare locală, deoarece o dezvoltare durabilă nu poate fi realizată decât prin contribuția tuturor celor care locuiesc, lucrează și conduc acest oraș.

Înscrierea în Rețeaua locală se face accesând grupul de Facebook REȚEAUA LOCALĂ  ”Ploieștiul meu” și completând datele de contact solicitate. (link: https://www.facebook.com/groups/801290198048555/ )

Baza de date a organizațiilor și cetățenilor membri ai Rețelei locale va putea fi consultată pe site-ul FSLI ”Petrol – Energie”, la secțiunea: PROIECT POCA - Rețeaua locală.

Vă invităm să deveniți parte a acestei Rețele care, prin contribuția fiecăruia dintre noi, poate să devină o pârghie importantă în colaborarea dintre societatea civilă și autoritățile locale. Propunerile, comentariile, opiniile, sugestiile susținute de membrii Rețelei vor fi aduse în atenția Primăriei Municipiului Ploiești și vom susține includerea lor în politicile și strategiile autorităților publice locale. Suntem cu toții conștienți că numai împreună putem identifica și putem susține proiectele de dezvoltare locală care corespund cu adevărat nevoilor reale, ale celor care locuim, lucrăm și ne pasă de municipiul Ploiești.

Alături de schimbul de opinii ale membrilor Rețelei, pe grupul de comunicare REȚEAUA LOCALĂ  ”Ploieștiul meu” vor fi postate și actualizate periodic informatii referitoare la: proiectele de dezvoltare locala, sugestiile, observatiile si propunerile colectate de la membrii Retelei locale si modalitatile in care acestea sunt integrate de autoritatea locala în proiectele de dezvoltare a municipiului, acordurile de parteneriat încheiate etc.

Rețeaua locală va continua să funcționeze și după finalizarea proiectului, tocmai pentru a da posibilitatea comunității municipiului Ploiești și tuturor actorilor interesați de proiectele de dezvoltare locală a acestuia să rămână în contact și să continue colaborarea.

Rețeaua Locală a fost realizată în cadrul proiectului proiectului ”Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local” (cod SMIS / SIPOCA 151508 / 998), implementat de Federația Sindicatelor Libere și Independente ”Petrol-Energie”.

Rețea parteneri

Pentru organizatii:

Asociația VALEX

Obiectul de activitate al organizației / aria de interes:Sprijinirea persoanelor din familii defavorizate, promovarea valorilor culturale, stiintifice, traditionale, educarea cetatenilor in scopuri civice, implicarea tinerilor in actiuni de voluntariat, consilierea juridica si pshiologica a victimelor violentei

Date de contact – asociatiavalex@gmail.com

Persoana de contact: Presedinte: Alexandru Vlad - 0722907209/0721144470

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Muntenia - PTIR SM

Obiectul de activitate al organizației / aria de interes: Antreprenoriat - tineri cu vârsta sub 40 de ani

Date de contact – www.ptirsm.ro 

Persoana de contact: Presedinte: Andrei Călin - 0734342874

Pentru persoane fizice:

Nume si prenume:

1. Păun Cosmin

2. Bocsan Bogdan Radu

Dacă locuiește sau lucrează în municipiul Ploiești sau care este interesul său în dezvoltarea locală a orașului

bottom of page