BENEFICII MEMBRI.

Ca membru al familiei F.S.L.I. PETROL-ENERGIE beneficiați, pe lângă siguranța și securitatea locului de muncă, reprezentare în relația cu angajatorii și apărarea drepturilor și de o serie de parteneriatele exclusive pe care Federația le încheie pentru membri cu companii locale și internaționale cunoscute, de încredere. Aceste condiții preferențiale și discounturi negociate pentru membrii noștri înseamnă economii substanțiale, semnificativ mai mari decât cotizațiile anuale.

Află mai multe despre aceste parteneriate:
 

ABOUT US

Logo Groupama Asigurari.png

GROUPAMAAsigurări

În calitate de membru al F.S.L.I. beneficiezi de toate avantajele oferite de Asigurarea de viață de grup Groupama Asigurări.

Logo_CARTURESTI.jpg

cărtureşti. ro

Ne bucurăm să vă transmitem că tocmai am încheiat o colaborare cu carturesti.ro, prin care membrii F.S.L.I. Petrol-Energie beneficiază de o reducere de 10% la comenzile online (detalii in aplicatia FSLI Petrol Energie). Începând de astăzi, puteți cumpăra cărți, muzică, filme, articole de papetărie, obiecte de casă și deco, gourmet, tratamente, ceai și accesorii și tot felul de cadouri de pe www.carturesti.ro

Cărturești, ofera serviciul de împachetare de cadou, în mod gratuit. Te ajutăm să surprinzi plăcut persoanele dragi și să aduci cât mai multe zâmbete.

Carturesti classics.png
Logo site vertical.jpg

Parteneriatul dintre FSLI PETROL-ENERGIE şi retailerul QUICKMOBILE este activ.

Puteti găsi in portofoliul partenerilor noştri o gama extinsa de produse IT&C.

Membrii beneficiaza de 3% extra reducere la toate produsele de pe site, indiferent daca sunt deja reduse.

 

Mai multe detalii regasiti in aplicatia FSLI PETROL ENERGIE, disponibila in Google Play si App Store.

www.quickmobile.ro

VA URMA