top of page

BENEFICII MEMBRI.

Ca membru al familiei F.S.L.I. PETROL-ENERGIE beneficiați, pe lângă siguranța și securitatea locului de muncă, reprezentare în relația cu angajatorii și apărarea drepturilor și de o serie de parteneriatele exclusive pe care Federația le încheie pentru membri cu companii locale și internaționale cunoscute, de încredere. Aceste condiții preferențiale și discounturi negociate pentru membrii noștri înseamnă economii substanțiale, semnificativ mai mari decât cotizațiile anuale.

Află mai multe despre aceste parteneriate:
 

ABOUT US

Logo Groupama Asigurari.png

GROUPAMAAsigurări

În calitate de membru al F.S.L.I. beneficiezi de toate avantajele oferite de Asigurarea de viață de grup Groupama Asigurări.

Logo App.png
Logo_CARTURESTI.jpg

cărtureşti. ro

Ne bucurăm să vă transmitem că tocmai am încheiat o colaborare cu carturesti.ro, prin care membrii F.S.L.I. Petrol-Energie beneficiază de o reducere de 10% la comenzile online (detalii in aplicatia FSLI Petrol Energie). Începând de astăzi, puteți cumpăra cărți, muzică, filme, articole de papetărie, obiecte de casă și deco, gourmet, tratamente, ceai și accesorii și tot felul de cadouri de pe www.carturesti.ro

Cărturești, ofera serviciul de împachetare de cadou, în mod gratuit. Te ajutăm să surprinzi plăcut persoanele dragi și să aduci cât mai multe zâmbete.

Logo App.png
Carturesti classics.png
Anchor 1
Logo site vertical.jpg

Parteneriatul dintre FSLI PETROL-ENERGIE şi retailerul QUICKMOBILE este activ.

Puteti găsi in portofoliul partenerilor noştri o gama extinsa de produse IT&C.

Membrii beneficiaza de 3% extra reducere la toate produsele de pe site, indiferent daca sunt deja reduse.

 

Mai multe detalii regasiti in aplicatia FSLI PETROL ENERGIE, disponibila in Google Play si App Store.

www.quickmobile.ro

VA URMA

Logo App.png
logo3_edited.jpg

Membrii FSLI Petrol-Energie au avantaje negociate exclusiv pentru ei! Acum puteți beneficia de un discount de 5% pentru serviciile turistice, vacanțe și sejururi în țară și în străinătate, pe care le vei achiziționa de la agenția Accent Travel & Events.

3 PAȘI simplii pentru a beneficia de discountul pentru membrii:

 

1. Intrați chiar acum pe site-ul www.accenttravel.ro alege-ți-vă destinația dorită și completează informațiile personale în câmpurile din secțiunea DATE DE CONTACT ȘI INFORMAȚII DE PLATĂ.

2. Introduceți apoi codul de reducere  în                câmpul CUPON PROMOȚIONAL și dă click pe butonul ACTIVARE CUPON. 

Atenție! Pentru a putea beneficia de reducere, numărul de telefon trebuie să fie autorizat în Aplicația online, destinată exclusiv membrilor FSLI Petrol-Energie.

Instaleaza aplicația FSLI PETROL-ENERGIE (click pentru detalii).

Logo App.png
logo unicredit.png
Unicredit 1st page.png
Logo App.png


Un nou parteneriat exclusiv, de care pot beneficia toți membrii Federației noastre, prin intermediul aplicației FSLI Petrol-Energie!

Începând din această lună, membrii F.S.L.I. Petrol-Energie beneficiază de o serie de oferte exclusive de la Banca UniCredit pentru finanțare și refinanțare, precum și condiții avantajoase de utilizare a cardurilor bancare.

Pentru a studia oferta detaliată și pentru putea beneficia de avantaje, intrați chir acum în aplicația FSLI Petrol-Energie, în secțiunea Oferte.

Parteneriatul cu UniCredit se adresează EXCLUSIV membrilor F.S.L.I. Petrol-Energie care, pentru a beneficia de oferte, trebuie doar să acceseze oferta UniCredit din secțiunea Oferte a aplicației FSLI Petrol-Energie și să o arate reprezentantului zonal al băncii sau lucrătorilor din sucursalele băncii.

carping.png
carping site.jpg

Reducerea se va cumula cu alte oferte sau promotii.

www.carping.ro

* Discount-urile sunt valabile pentru membrii  FSLI PETROL-ENERGIE.

Afla cum poti beneficia de discounturi, in aplicatia mobila FSLI PETROL-ENERGIE.

Detalii de instalare:

Logo App.png
1 comunicat_Page_1_Page_1.jpg
Logo App.png

* Discount-urile sunt valabile pentru membrii  FSLI PETROL-ENERGIE.

Afla cum poti beneficia de discounturi, in aplicatia mobila FSLI PETROL-ENERGIE.

Detalii de instalare:

Slide1.JPG

Companie 100% cu capital românesc

  10% OFF 

Total farmacii la nivel național = 325, acoperind toate județele țării

Total farmacii la nivelul regiunii S-E = 40

Farmacii în Brasov = 7 Unitati

Logo App.png

* Discount-urile sunt valabile pentru membrii  FSLI PETROL-ENERGIE.

Afla cum poti beneficia de discounturi, in aplicatia mobila FSLI PETROL-ENERGIE.

Detalii de instalare 

KV pt website 560x700px.jpg
Untitled.jpg

Adam Caar

Developer

therme.ro

Vizitează cea mai exotică destinație din România, cu extra beneficii pentru relaxare și sănătate! Ai 15% DISCOUNT la tariful de acces în Therme, ca membru FSLI Petrol si Energie, cu zeci de activități și ritualuri de wellbeing incluse, în fiecare zi.


Descoperă cel mai mare ansamblu de saune și cea mai mare grădină de palmieri indoor din Europa, piscine cu apă termală și restaurante cu meniuri din toată lumea, la doar zece minute de ieșire din București!


Introdu codul de reducere primit în calitate de membru al FSLI PETROL ENERGIE pe therme.ro/shop și beneficiază de discount la achiziția biletului de acces.
Vezi mai multe detalii în aplicația FSLI PETROL ENERGIE."

Logo App.png
Imagine Principala in Aplicatie.png

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie:

  • prezență în 13 orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Cluj-Napoca, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Craiova, Galați, Brașov);

  • dispune de 169 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat;

  • o echipă de peste 650 de angajați, dintre care 200 medici și cinci specialiști în anestezie generală; fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală.                                                                                   Vezi mai multe detalii în aplicația FSLI PETROL ENERGIE."

Logo App.png
1VF_Logo_Strapline_RGB_RED.jpg
Logo App.png
Logo fundal alb Perfect Bijoux.PNG
Logo fundal alb Perfect Bijoux.PNG
Logo fundal alb Perfect Bijoux.PNG
Logo fundal alb Perfect Bijoux.PNG
inel-auriu-tennis-tresor~8386078.webp

 

Membrii F.S.L.I. beneficiază de un DISCOUNT de 15% la comandă.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 200 lei și            15 lei pentru comenzile cu valoare mai mică.

Vizitați site-ul www.perfectbijoux.ro  pentru o mare varietate de bijuterii elegante și deosebite din argint 925 sau placate cu aur, decorate cu cristale Brilliance Zirconia, Swarovski Crystals sau perle naturale. Aici veți putea cumpăra accesorii pentru orice eveniment sau, pur și simplu, un cadou minunat pentru o persoană dragă.

La Perfect Bijoux bijuteriile sunt ambalate GRATUIT, pentru un cadou superb.  Ele sunt expediate într-o cutiuță de bijuterii din catifea sau  similar, de cea mai buna calitate. Aceasta va fi împachetată într-o cutie de cadouri elegantă, decorată cu accesorii delicate. 

Voucherul de discount se adaugă la finalizarea comenzii în câmpul ”cod cupon”. 

Vezi mai multe detalii în aplicația FSLI PETROL ENERGIE."

Logo App.png
bottom of page