BENEFICII MEMBRI.

Ca membru al familiei F.S.L.I. PETROL-ENERGIE beneficiați, pe lângă siguranța și securitatea locului de muncă, reprezentare în relația cu angajatorii și apărarea drepturilor și de o serie de parteneriatele exclusive pe care Federația le încheie pentru membri cu companii locale și internaționale cunoscute, de încredere. Aceste condiții preferențiale și discounturi negociate pentru membrii noștri înseamnă economii substanțiale, semnificativ mai mari decât cotizațiile anuale.

Află mai multe despre aceste parteneriate:
 

ABOUT US

Logo Groupama Asigurari.png

GROUPAMAAsigurări

În calitate de membru al F.S.L.I. beneficiezi de toate avantajele oferite de Asigurarea de viață de grup Groupama Asigurări.

Logo App.png
Logo_CARTURESTI.jpg

cărtureşti. ro

Ne bucurăm să vă transmitem că tocmai am încheiat o colaborare cu carturesti.ro, prin care membrii F.S.L.I. Petrol-Energie beneficiază de o reducere de 10% la comenzile online (detalii in aplicatia FSLI Petrol Energie). Începând de astăzi, puteți cumpăra cărți, muzică, filme, articole de papetărie, obiecte de casă și deco, gourmet, tratamente, ceai și accesorii și tot felul de cadouri de pe www.carturesti.ro

Cărturești, ofera serviciul de împachetare de cadou, în mod gratuit. Te ajutăm să surprinzi plăcut persoanele dragi și să aduci cât mai multe zâmbete.

Carturesti classics.png
Logo App.png
Logo site vertical.jpg

Parteneriatul dintre FSLI PETROL-ENERGIE şi retailerul QUICKMOBILE este activ.

Puteti găsi in portofoliul partenerilor noştri o gama extinsa de produse IT&C.

Membrii beneficiaza de 3% extra reducere la toate produsele de pe site, indiferent daca sunt deja reduse.

 

Mai multe detalii regasiti in aplicatia FSLI PETROL ENERGIE, disponibila in Google Play si App Store.

www.quickmobile.ro

VA URMA

Logo App.png
logo3_edited.jpg

Membrii FSLI Petrol-Energie au avantaje negociate exclusiv pentru ei! Acum puteți beneficia de un discount de 5% pentru serviciile turistice, vacanțe și sejururi în țară și în străinătate, pe care le vei achiziționa de la agenția Accent Travel & Events.

3 PAȘI simplii pentru a beneficia de discountul pentru membrii:

 

1. Intrați chiar acum pe site-ul www.accenttravel.ro alege-ți-vă destinația dorită și completează informațiile personale în câmpurile din secțiunea DATE DE CONTACT ȘI INFORMAȚII DE PLATĂ.

2. Introduceți apoi codul de reducere  în                câmpul CUPON PROMOȚIONAL și dă click pe butonul ACTIVARE CUPON. 

Atenție! Pentru a putea beneficia de reducere, numărul de telefon trebuie să fie autorizat în Aplicația online, destinată exclusiv membrilor FSLI Petrol-Energie.

Instaleaza aplicația FSLI PETROL-ENERGIE (click pentru detalii).

Logo App.png
logo unicredit.png
Unicredit 1st page.png
Logo App.png


Un nou parteneriat exclusiv, de care pot beneficia toți membrii Federației noastre, prin intermediul aplicației FSLI Petrol-Energie!

Începând din această lună, membrii F.S.L.I. Petrol-Energie beneficiază de o serie de oferte exclusive de la Banca UniCredit pentru finanțare și refinanțare, precum și condiții avantajoase de utilizare a cardurilor bancare.

Pentru a studia oferta detaliată și pentru putea beneficia de avantaje, intrați chir acum în aplicația FSLI Petrol-Energie, în secțiunea Oferte.

Parteneriatul cu UniCredit se adresează EXCLUSIV membrilor F.S.L.I. Petrol-Energie care, pentru a beneficia de oferte, trebuie doar să acceseze oferta UniCredit din secțiunea Oferte a aplicației FSLI Petrol-Energie și să o arate reprezentantului zonal al băncii sau lucrătorilor din sucursalele băncii.

carping.png
carping site.jpg

Reducerea se va cumula cu alte oferte sau promotii.

www.carping.ro

* Discount-urile sunt valabile pentru membrii  FSLI PETROL-ENERGIE.

Afla cum poti beneficia de discounturi, in aplicatia mobila FSLI PETROL-ENERGIE.

Detalii de instalare:

Logo App.png