top of page

COMUNICAT DE PRESĂ

După 4 acțiuni de pichetare, FSLI Petrol-Energie speră ca ecourile acestora să îi „trezească” pe cei care pot remedia disfuncționalitățile de la GSP Offshore


Sindicaliștii anunță continuarea protestelor de stradă în cazul nerezolvării rapide a situației


04 decembrie 2020. București. Numărul impresionant de membri și lideri ai FSLI Petrol-Energie veniți din toată țară să sprijine fiecare pichetare din seria acțiunilor declanșate pe 26 noiembrie 2020, desfășurate în fața sediilor OMV Petrom, GSP Holding și la poarta principală a Rafinăriei Petrobrazi, demonstrează hotărârea cu care sindicaliștii îi susțin pe colegii lor greu încercați.

Protestatarii au cerut și astăzi, la cel de al patrulea protest, intervenția urgentă pentru respectarea drepturilor din Contractul Colectiv de Muncă valabil la momentul preluării salariaților de către GSP Offshore și au solicitat OMV Petrom, ca în momentul externalizării de activități să verifice foarte atent firmele care se înscriu la licitație pentru ca astfel de abuzuri să nu se mai repete.




„Sperăm ca ecourile acțiunilor noastre de protest să îi „trezească” pe cei care pot remedia disfuncționalitățile semnalate de noi și îi invităm să participe la un dialog social autentic. Vom continua lupta prin toate mijloacele sindicale până când membrii noștri de la GSP Offshore își vor primi toate drepturile din Contractul Colectiv de Muncă. Vom continua protestele de stradă în cazul nerezolvării rapide a situației”, anunță F.S.L.I. Petrol-Energie.



Și la protestele de astăzi, 04 decembrie, organizate în fața sediilor GSP Holding, OMV Petrom și la poarta principală a Rafinăriei Petrobrazi numărul de protestatari s-a încadrat în prevederile legale, restul membrilor F.S.L.I. Petrol-Energie fiind solidari prin susținerea arătată în mediul digital.

bottom of page