top of page

06.06.2017 Conferinta Sindicatului National Petrom Energie

In luna mai 2017 in Statiunea Baile Felix, judetul Bihor, a avut loc cel mai important eveniment al anului, marcat inca din anul 1990, si anume, Conferinta Sindicatului National Petrom Energie. In cadrul Conferintei SNPE au participat invitati de seama reprezentand autoritatile locale, enumeram pe domnul Claudiu Pop-prefectul judetului Bihor, domnul Ioan Mang-vicepresedinte Consiliul Judetean Bihor, de asemenea reprezentand Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, domnul Ciprian Dragomir, din partea CEOM din OMV Group Austria domnul presedinte Gerhard Singer, domnul Peter Rudolf Zeilinger-membru al Directoratului OMV Petrom, din partea  Managementului OMV Petrom Cristina Ionescu – Director HR, Ovidiu Bogdan-Manager Departament Relatii de Munca, Mioara Galbeaza-Departament HR, Simona Anghel-Sef Departament de Recompense si Operatiuni, Decebal Savan-Manager Asset I, Gheorghe Panturu-Manager Asset I Upstream, Renner Berhardt si Adrian Tudoran din partea grupului Christof, precum si domnul Florin Dobrescu-Vicepresedinte CNSLR-Fratia, Viorel Bosca-Federatia Sindicatelor din Chimie Petrochimie, domnul Calogero Campisi-Presedinte Confeuropa Imprese.

         

Obiectivele stabilite prin planul de activitate al Colegiului de Conducere SNPE, propus si aprobat la ultima intalnire – Congresul SNPE din 2016 – au fost realizate si concretizate in actiuni atat pe plan organizatoric, cat si in negocieri colective, in plan educational, international, ajutorarea membrilor de sindicat. Sustinerea activitatilor sindicatelor afiliate din zona de energie si minerit, a fost una de succes atat in negocieri cat si in asistenta juridica.

         

In perioada urmatoare SNPE isi va continua activitatea pe aceleasi coordonate, eficitente. Eforturile comune si colective se vor reflecta in continuare in imbunatatirea conditiilor de munca ale membrilor nostrii, si nu uitati ca…UNITI VOM FI MAI PUTERNICI!



bottom of page