top of page

VICTORIE ÎN INSTANȚĂ

VICTORIE ÎN INSTANȚĂ PENTRU APĂRAREA DREPTURILOR MEMBRILOR NOȘTRI TRANSFERAȚI LA GSP OFFSHORE.


Lupta pentru drepturile colegilor transferați de la OMV Petrom a atins un moment decisiv în data de 17 decembrie 2020, când am obținut în instanță o victorie însemnată pentru respectarea drepturilor de către contractorul GSP Offshore.

În ședința de judecată, Tribunalul Prahova a admis, prin Hotărârea 3258/2020, toate solicitările cuprinse în acțiunea deschisă de Sindicatul nostru împotriva GSP Offshore.

Completul de judecată s-a pronunțat pe fond în favoarea respectării în totalitate a drepturilor angajaților transferați, apreciind că GSP Offshore este obligată să respecte în integralitate prevederile și obligațiile asumate prin Protocolul semnat cu Sindicatul nostru și prevederile tuturor obligațiilor ce îi revin în temeiul Contractului Colectiv de Muncă a

plicabil.


Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au fost alături în lupta pe care am dus-o în numele dumneavoastră în acest an, acționând cu toate mijloacele legale pe care Sindicatul nostru le are la dispoziție pentru a soluționa situația.


Curajul colegilor de la GSP Offshore, care prin semnăturile lor au împuternicit Sindicatul nostru să reprezinte în justiție interesele angajaților ale căror drepturi sunt încălcate, a fost un pas decisiv în câștigarea luptei pentru drepturile fiecăruia și a făcut posibilă soluția pronunțată de instanța de judecată, emisă părților ieri. Încă o dată s-a demonstrat importanța solidarității și importanța de a fi membru într-un Sindicat puternic, reprezentativ, dedicat doar luptei împotriva abuzurilor de orice fel ale oricărui angajator.


Împreună avem putere! Împreună ne apărăm drepturile!


UNIȚI SUNTEM MAI PUTERNICI!

bottom of page