top of page

CUPA SNP LA CRAP EDIȚIA XI-A 2022

Pentru prima dată în ultimii unsprezece ani, Cupa SNP la Crap s-a desfășurat sub alt format: trei manșe de calificare regionale și o finală, în perioada 20 mai – 26 iunie 2022. Acest lucru s-a datorat interesului tot mai mare al membrilor de sindicat de a participa la această competiție, dar și faptului că nu există piste de concurs care să poată găzdui o competiție cu mai mult de optzeci de echipe.

Prima etapă a Cupei SNP la Crap 2022 s-a desfășurat pe Lacul Bila 2 în perioada 20 - 22 mai. În această etapă au concurat douăzeci și șapte de echipe, formate din câte doi pescari. Echipele au fost reprezentantele filialelor SNP și ale sindicatelor afiliate F.S.L.I. Petrol Energie din zona de sud a țării (Muntenia, Oltenia, Dobrogea). Lupta pentru calificarea în finala de la Brădeni a fost foarte strânsă până la finalul etapei. Echipele aflate pe locurile 1 - 8 la finalul etapei s-au calificat în finală.


Laureații etapei Muntenia au fost:


  • Loc I Bogdan Neagu / Gabriel Manolescu, SNP Filiala Peco Dambovița

  • Loc II Sorin Sima / Iulian, SNP Filiala Schela Moreni

  • Loc III Adrian Dumitrescu / Constantin Apostol, SNP Filiala Schela Băicoi


A doua etapă a Cupei SNP la Crap 2022 s-a desfășurat pe Lacul Brădeni în perioada 27-29 mai 2022. În această etapă au intrat în competiție optsprezece echipe, reprezentante ale filialelor SNP și ale sindicatelor afiliate la F.S.L.I.Petrol Energie din zona Transilvania, dar și două echipe din zona de sud care nu au avut loc pe pista de concurs de la Lacul Bila 2. Și în această etapă s-a luptat până în ultimele minute pentru calificarea în finală. Echipele situate pe locurile 1 - 5 s-au calificat în finală.


Laureații etapei Transilvania au fost:


  • Loc I Cristian Vasile / Marius Petre, Schlumberger România

  • Loc II Alexandru Mangra / Florian Butcovan, SNP Filiala Suplac

  • Loc III Dan Racolta / Adrian Blaga, SNP Filiala Suplac


A treia etapă a Cupei SNP la Crap 2022 s-a desfășurat în perioada 10-12 iunie 2022 pe lacul Răchiți, de lângă Botoșani. În această etapă au intrat în competiție un număr de 32 de echipe care, în ciuda vremii potrivnice, au luptat până la final pentru calificarea în finala de la Brădeni. Echipele care s-au situat la finalul etapei pe locurile 1 - 11, s-au calificat în finală.


Laureații etapei Moldova au fost:

  • Loc I Mihai Scripcaru / Ionuț Florea, SNP Fil. Petromsind Moldova/ Fil.Teritorială Petrom Moldova

  • Loc II Cristian Zota / Vasile Gabor, SNP Filiala Petromsind Moldova

  • Loc III Valentin Zugravu / Daniel Adochiței, SNP Filiala Petromsind Moldova

Finala celei de a XI-a Ediții a Cupei SNP la Crap s-a desfășurat în perioada 24-26 iunie 2022 pe Lacul Brădeni.


Așa cum anticipam, această finală a fost una în care s-a luptat foarte strâns până în ultimele minute ale competiției.

Încă de la startul finalei câteva echipe, cotate ca favorite, s-au desprins și au început, practic, o luptă umăr la umăr pentru cucerirea locului întâi.


La finalul competiției clasamentul a arătat astfel:


Locul I Cristian Vasile / Marius Petre, Schlumberger România (334,8 kg)

  • Locul II Bogdan Neagu / Gabriel Manolescu, SNP Filiala Peco Dambovita (274,3 kg)

  • Locul III Sorin Sima / Iulian Ciobescu, SNP Filiala Schela Moreni (219,10 kg)

Cea mai mare captură: Neculai Pricopi / Ioan Cosa SNP Filiala Petromsind Moldova (18,05 kg)

În finală s-au prins în total 1995 kg de crap.




Pentru că evenimentele s-au bucurat de un real succes și din punct de vedere al dezvoltării relațiilor interpersonale menite să creeze o înțelegere comună și să cultive un spirit de comunitate în cadrul grupului, competiția va continua cu etape viitoare. Evenimentul a fost organizat de Sindicatul Național Petrom împreună cu partenerii noștri, prezenți și pe aplicația F.S.L.I. Petrol Energie: Accent Travel & Events, Farmaciile Dona, Groupama și Carping Club.


Premiile acordate câștigătorilor au fost pe măsura acestei competiții, care anual devine mai puternică și care s-a dovedit a spori interesul a tot mai mulți membri de sindicat.


Totodată, trebuie mentionat faptul că această competiție nu se putea desfășura fără sprijinul liderilor filialelor Sindicatului National Petrom, al liderilor sindicatelor afiliate la F.S.L.I. Petrol Energie, cât și al Colegiului Director al Sindicatului Național Petrom.


În numele participanților la această competiție, vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat în acest proiect!


Sperăm ca anul 2023 să fie unul lipsit de evenimente neplăcute și să ne putem vedea în număr și mai mare la cea de a XII-a Ediție a Cupei SNP la Crap.

FIR ÎNTINS!


Cu considerație,

Colegiul Director

Sindicatul Național Petrom



bottom of page