top of page

2023 - Cel de-al 33-lea an de Solidaritate FSLI
Sărbătorirea celor 33 de ani de activitate a F.S.L.I. PETROL ENERGIE reprezintă cu adevărat un moment special. Acest sărbătoare are la bază angajamentul puternic față de valorile de bază ale sindicatului, cum ar fi solidaritatea, unitatea și comunicarea eficientă cu membrii săi.


În calitate de membri, sunteți cei care faceți posibilă această realizare impresionantă. Angajamentul vostru puternic și munca dedicată au asigurat succesul și creșterea F.S.L.I. PETROL ENERGIE de-a lungul anilor.


Cu o istorie atât de bogată, F.S.L.I. PETROL ENERGIE a fost întotdeauna o voce puternică pentru drepturile lucrătorilor din sectorul energiei, reprezentând și apărând interesele acestora prin intermediul dialogului social și al acțiunilor concrete. De asemenea, organizația a fost mereu deschisă și pregătită să colaboreze cu alte organizații sindicale, atât la nivel național, cât și internațional, ca CNSLR Fratia, UFS Atlas, IndustriAll European Trade Union și Industriall Global Union pentru, pentru a promova interesele membrilor săi și obiectivele comune.


Dialogul social a fost preocuparea noastră permanentă, fie că s-a concretizat la nivelul instituțiilor de stat — Guvern, fie în mediul privat — OMV Group, împreună cu celelalte societăți comerciale prestatoare; reprezentând atenția noastră constantă pentru drepturile lucrătorilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă.


Ne aflăm la o răscruce de drumuri în industria și economia europeană, cu o piață a forței de muncă extrem de dinamică, cu o criză a costului vieții și cu două tranziții — cea ecologică și cea digitală. Toate aceste forțe modelează lumea muncii și trebuie să ne asigurăm că rezultatul va consta în crearea de locuri de muncă de bună calitate, ecologice și digitale pentru toată lumea.

Cu atât de multe provocări și schimbări în sectorul energiei în prezent, cât și în viitorul apropiat, F.S.L.I. PETROL ENERGIE este bine pregătită pentru a face față acestora și pentru a se asigura că lucrătorii din sectorul energiei sunt bine reprezentați și protejați. Prin angajamentul său pentru unitate, solidaritate și colaborare, organizația este pregătită să își continue eforturile pentru a-și atinge obiectivele ambițioase în beneficiul lucrătorilor.


În plus, suntem convinși că, prin angajamentul și determinarea continuă a membrilor F.S.L.I. PETROL ENERGIE vom să continua să ne dezvoltăm și să atingem o tranziție ecologică justă, asigurând un viitor mai bun pentru toți lucrătorii din sectorul energetic.


Doresc să mulțumesc și să felicit membrii F.S.L.I. PETROL ENERGIE pentru această aniversare impresionantă!


Cu stimă,

Florin Bercea

Președinte F.S.L.I. PETROL ENERGIE

Comments


bottom of page