top of page

FSLI PETROL-ENERGIE protestează în stradă alături de CNSLR-Frăția

FSLI PETROL-ENERGIE protestează în stradă alături de CNSLR-Frăția și alte confederații reprezentative din România pentru drepturile membrilor de sindicat.



Reprezentanți ai FSLI PETROL-ENERGIE, alături de CNSLR-Frăția și alte confederații reprezentative din România au manifestat astăzi în Piața Victoriei, între orele 11:00 și 13:00. Mitingul, desfășurat sub sloganul: GUVERNANȚI, GÂNDIȚI-VĂ LA OAMENI!, a adus împreună 500 de sindicaliști care și-au exprimat nemulțumirile față măsurile guvernamentale care ne afectează nivelul de trai și drepturile membrilor de sindicat.




Suntem revoltați de atitudinea Guvernului care pare să fi uitat să se mai gândească la oameni! Astăzi, am arătat SOLIDARITATE și FORȚĂ, fiind împreună Federații bugetare, cât și cele din zona economică privată, unite de un țel comun: un trai mai bun și un viitor mai sigur! Împreună am manifestat pentru creșterea salariului minim pe economie și reducerea fiscalității pe locul de muncă și pentru drepturi garantate prin CCM încheiate la nivel de sector și CCM Unic la Nivel Național”, Manuel Chejnoiu, Vicepreședinte FSLI PETROL-ENERGIE.

Colegii noștri din FSLI PETROL-ENERGIE au demonstrat din nou că solidaritatea și acțiunile comune ale mișcării sindicale sunt cele care ne validează ca un partener de dialog social a cărui voce puternică nu poate fi ignorată. Împreună luptăm pentru oameni, pentru dreptul lor la o viață decentă. Împreună suntem întotdeauna mai puternici!

bottom of page