top of page

APLICAȚIA FSLI PETROL-ENERGIE ȚINE MEMBRII MEREU CONECTAȚI, MEREU INFORMAȚI ȘI PUTERNICI.

Foarte ușor de folosit, APLICAȚIA FSLI PETROL ENERGIE este o nouă interfață de comunicare prin care dumneavoastră, împreună cu toți membrii Federației noastre, veți putea afla în timp real informații actuale, utile și relevante. În plus, în perioada 22 aprilie - 06 mai 2021 și puteți CÂȘTIGA unul dintre cele 5 PREMII constând în câte un smartphone Samsung Galaxy A51.







TOȚI MEMBRII care vor instala și se vor log-a în APLICAȚIA FSLI PETROL-ENERGIE

în perioada 22 aprilie – 6 mai vor participa la tragerea la sorți, transmisa live pe pagina noastră de Facebook din data de 10.05.2021, ora 18:00.


BENEFICIILE APLICAȚIEI FSLI PETROL ENERGIE:

  • cele mai noi știri și evenimente din activitatea noastră sindicală,

  • comunicatele Federației, pe care le puteți descărca sau împărtăși cu alți membri direct din aplicație,

  • noutăți și oferte speciale de la diverși parteneri pentru membrii Federației,

  • notificări pe telefonul dumneavoastră mobil pentru toate noutățile, imediat ce acestea apar în aplicație. Astfel nu veți mai rata informații de interes pentru dumneavoastră,premii atractive.

Iată câțiva pași simpli pentru instalarea pe dispozitivul dumneavoastră mobil a APLICAȚIEI FSLI PETROL-ENERGIE , disponibilă gratuit în AppStore și în Google Play:


„ Dacă aveți un dispozitiv iOS (de exemplu: iPhone, tabletă Apple iPad):


  1. trimiteți un SMS la numărul 0733926970 cu Numele și Prenumele dumneavoastră, Sindicatul din care faceți parte, tipul softului, „iOS” .

  2. accesați link-ul primit, iar aplicația se va instala automat.

  3. Aveți și opțiunea de a solicita un cod de revendicare pe care trebuie să îl introduceți în AppStore, la secțiunea „Profil – valorificați card cadou sau un cod”, iar aplicația se va instala automat.

„ Dacă aveți un dispozitiv Android:

  1. căutați în Google Play după termenii FSLI PETROL ENERGIE

  2. identificați iconița,

  3. acționați comanda Install (Instalează).

  4. trimiteți un SMS la numărul 0733926970 cu Numele și Prenumele dumneavoastră, Sindicatul din care faceți parte, tipul softului android si veţi primi parola de acces.

CONFIDENȚIALITATE. APLICAȚIA FSLI PETROL ENERGIE respectă toate normele de confidențialitate și cele privind protecția datelor cu caracter personal.Este sigură, fiind destinată exclusiv membrilor Federației noastre sindicale. Astfel, fiecare membru este identificat în platforma de administrare a aplicației prin următoarele date: numărul de telefon și Sindicatul de proveniență. Numerele de telefon ale membrilor sunt validate în platformă iar fiecare dintre membru primește o parolă pentru accesarea conținutului aplicației.


Pentru AUTENTIFICARE, trebuie să utilizați combinația „număr de telefon / parolă ”. Membrii noi vor solicita, prin intermediul liderilor de organizații, validarea numărului de telefon și vor primi parole pentru autentificare.


AJUTOR PENTRU INSTALARE SAU UTILIZARE.


În situația în care întâmpinați dificultăți în timpul instalării sau al utilizării APLICAȚIEI FSLI PETROL-ENERGIE , apelați numărul de telefon 0733 92 69 70 sau trimiteți un mesaj in cadrul sectiunii CONTACT de mai jos.




Regulament concurs aplicatie
.pdf
Download PDF • 275KB


bottom of page