top of page

31 DE ANI DE ISTORIE - Ce spun liderii F.S.L.I PETROL - ENERGIE


Lupta sindicală înseamnă eforturi susținute orientate către toți membrii și către fiecare membru în parte, iar F.S.L.I. Petrol-Energie a pus mereu în practică acest aspect în toți cei 31 de ani de activitate. Cu F.S.L.I. Petrol-Energie știm că luptăm împreună și știm că mereu câștigăm împreună!

Ion Dragomir, Consilier Zonal Muntenia Sud













 

Sunt 31 de ani de când misiunea zilnică a celor din F.S.L.I. Petrol-Energie este să protejeze oamenii și drepturile acestora, să asigure respectul pentru fiecare dintre membrii săi, să desfășoare acțiuni consecvente pentru asigurarea condițiilor echitabile de muncă și a veniturilor corecte. Sunt 31 de ani de muncă pentru construirea unui viitor mai bun pentru fiecare dintre membrii F.S.L.I. Petrol-Energie.

Cristian Matei, Consilier Zonal Muntenia Vest


 

F.S.L.I. Petrol-Energie acționează încă de la înființare ca o mișcare sindicală modernă, care a luptat și luptă constant pentru drepturile membrilor săi, pentru condiții bune de muncă și pentru salarizare adecvată, pentru bunăstarea și viața decentă a fiecăruia dintre membrii săi. De 31 de ani, F.S.L.I. Petrol-Energie înseamnă solidaritate, protejare și respect pentru munca fiecăruia!

Victor Anghel, Consilier Zonal Oltenia







 

De 31 de ani, puterea F.S.L.I. Petrol-Energie este dată de solidaritate și de unirea forțelor membrilor săi, iar această putere îi dă reprezentativitatea și recunoașterea în societate. Suntem mulți, suntem uniți, suntem puternici!

Sever Nistor, Consilier Zonal Ardeal














 

F.S.L.I. Petrol-Energie înseamnă încrederea oamenilor și dedicarea pentru apărarea drepturilor acestora. Timp de 31 de ani am gestionat împreună momente grele, dar și momente plăcute, aducătoare de satisfacții! Acest lucru este posibil pentru ca doar ÎMPREUNĂ am fost, suntem și vom fi o forță puternică, greu de distrus!

Emil Pustianu, Consilier Zonal Moldova












 

F.S.L.I. Petrol-Energie luptă de 31 de ani, zi de zi, pentru protejarea drepturilor membrilor săi. O face cu pasiune și dedicare iar aceasta se vede în încrederea organizațiilor și a oamenilor pe care îi reprezintă. F.S.L.I. Petrol-Energie înseamnă solidaritate, înseamnă putere, înseamnă drepturi respectate!

Gheorghe Catu, Consilier Zonal Dobrogea

bottom of page