top of page

16.05.2017 Proiect pentru Politici Industriale in Europa de Sud Est

IndustriAll ETU, cu suport financiar din partea Comisiei Europene ,a initiat un Proiect pentru Politici Industriale in Europa de Sud Est pentru o perioada de 2 ani.


 Participanti :  Federatii  sindicale  din regiune afiliate  la IndustriAll ETU – Bulgaria, Romania ,Serbia, Croatia, Macedonia, Bosnia Hertegovina ,Republica Srbsca, Albania.


 Un expert din partea IndustriALL – Vasil Kirov  in urma consultarii cu afiliatii Romani a realizat un raport SWOT pentru tara noastra si similar un raport pentru Bulgaria. Pentru toate tarile participante la proiect au fost realizate rapoarte SWOT.


In perioada 24-25 Aprilie 2017 la Zagreb s-a organizat o conferinta comuna in care s-au prezentat analizat si discutat aceste rapoarte. Din partea SN Petrom Energie au participat Florin Bercea si Gabriel Stanescu care au prezentat scurte rapoarte despre Situatia Economica si Sociala a Romaniei si despre Construirea Puterii Sindicale prin atragerea de noi membrii.


Proiectul se va incheia printr-o Conferinta Comuna in care se v-a prezenta strategia comuna pentru  Politici Industriale in Europa de Sud Est.




bottom of page