top of page

Sărbătorim 32 de ani, privind ÎMPREUNĂ înainte

Pentru FSLI Petrol-Energie, ÎMPREUNĂ nu e doar un cuvânt pe care îl auzim des zilele acestea.

De 32 de ani, pentru noi, ÎMPREUNĂ este modul în care ne apărăm drepturile și negociem beneficiile. ÎMPREUNĂ este solidaritatea pe care o arătăm când colegi de-ai noștri au nevoie de sprijin. ÎMPREUNĂ este forța cu care negociem contractele colective de muncă. ÎMPREUNĂ este grija cu care ne asigură zi de zi că drepturile ne sunt respectate.

Sărbătorim acțiunile pozitive și reușitele Federației noastre, fondată în 1990 prin voința salariaților. Cu mândrie evaluăm cei 32 de ani de istorie adevărată și îi onorăm pe cei care au contribuit la reușitele noastre. Am câștigat avantaje și beneficii pentru membrii de fiecare dată când am negociat contracte de muncă la toate nivelurile cu multele Guverne ale României și când am negociat contracte colective de muncă cu angajatorii.

Am purtat discuții pentru Legea Sindicatelor și am protestat în stradă când a fost nevoie. Am ascultat nevoile membrilor și am fost o voce puternică pentru ei. Am combătut practicile incorecte și am contribuit la susținerea șanselor egale pentru promovări echitabile și la eliminarea diferențelor de remunerare între femei și bărbați. Am ajutat membrii care erau vulnerabili și am susținut tinerii. Toate aceste activități au făcut din FSLI Petrol-Energie un partener de încredere și un promotor al activității și al solidarității sindicale la nivel național și internațional. Membru fondator al C.N.S.L.R. – FRĂȚIA și al UFS ATLAS, FSLI Petrol-Energie a fost întotdeauna un factor de echilibru, stabilitate și forță, iar colaborările cu sindicate din străinătate și afilierile la industriAll European Trade Union și industriAll Global Union au consolidat importanța Federației la nivel internațional.


Cei 32 de ani de istorie F.S.L.I. Petrol-Energie sunt marcați de toate aceste acțiuni importante făcute de oameni dedicați și de lideri puternici care se unesc și lucrează ÎMPREUNĂ:

Florin Bercea, Președinte F.S.L.I. Petrol-Energie:

„De 32 de ani suntem călăuziți de principii și valori puternice, care se regăsesc în toate acțiunile noastre: curaj, implicare, participare, perseverență, anduranță. Ne mândrim cu istoria noastră, cu oamenii noștri, cu reușitele noastre și suntem mereu pregătiți să luptăm, să obținem victorii, să construim un viitor mai bun pentru noi toți! ”

Solidari, privim acum înainte, la ce ne dorim să fie: tranziție justă, salarii echitabile, egalitate de șanse, protecție socială. Pentru F.S.L.I. Petrol-Energie, ÎMPREUNĂ este viitorul mai bun!


La mulți ani, tuturor membrilor F.S.L.I. Petrol-Energie!


ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Comments


bottom of page