top of page

Reprezentatul F.S.L.I. Petrol-Energie, ales Președinte al Comisiei de Tineret a CNSLR-Frăția

Avem bucuria și onoarea să vă anunțăm că Reprezentantul de tineret al Federației noastre, dl. Nicolae Baican, a fost ales Președinte al Comisiei de Tineret din cadrul CNSLR-Frăția.


În cursa electorală în care dl Nicolae Baican a fost ales, au intrat reprezentanții de tineret ai Federațiilor membre CNSLR-Frăția: FSE Spiru Haret, Sanitas, Lazar Edeleanu, F.S.L.I. Petrol-Energie, FS GAZ, SED LEX. Alegerile s-au desfășurat în prezența domnului Florin Bercea, președinte FSLI Petrol Energie și prim-vicepreședinte al CNSLR – Frăția și a domnului Adrian Negoiță, Secretar General CNSLR- Frăția.


Alegerea mea în această funcție reprezintă un succes al F.S.L.I. Petrol-Energie. Vă asigur că voi fi consecvent și în această nouă poziție cu politicile Federației noastre și voi susține, apăra și promova drepturile tinerilor, cu scopul declarat de a încuraja participarea lor activă în cadrul organizațiilor sindicale membre și implicarea lor în procesul decizional. Sunt pe deplin conștient de faptul că adaptabilitatea, dinamismul, energia și perspectiva tinerilor sunt motoare ale reușitei organizațiilor sindicale, declară domnul Nicolae Baican, noul președinte al Comisiei de Tineret a CNSLR-Frăția.


Cu o experiență sindicală de peste 13 ani la noi în Federație, domnul Nicolae Baican face parte din Grupul de lucru pentru tineret al industriAll Europe, din Comitetul de Negocieri Colective si Politici Sociale al industriAll Europe și este reprezentant al CNSLR-Frăția în Comisia de Dialog Social de la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului, activitatea internă desfășurând-o în cadrul Departamentul de Organizare al Sindicatului National Petrom.


Are studii universitare și post-universitate juridice și de management al resurselor umane, și a absolvit numeroase cursuri de formare sindicală, precum training-ul ETUI “Future Trade Union Leaders”.

S-a implicat activ în acțiuni privind dialogul social și în activități privind tineretul, precum: dezbaterea „Pilonul European al Drepturilor Sociale”, organizată de Biroul Parlamentului European în România, Coordonarea sindicală pentru Semestrul European si Pilonul European al Drepturilor Sociale, dezbaterea privind viitorul sindicatelor în Europa, precedată de Congresul Confederației Europene a Sindicatelor de la Viena, seminarul de informare pentru tinerii reprezentanți ai Confederațiilor Sindicale din Romania.

Îi mulțumim domnului Nicolae Baican pentru contribuția sa la acțiunile Federației noastre și îi dorim succes în continuare în noul său rol.


Colegiul de Conducere FSLI Petrol-Energie

コメント


bottom of page