top of page

Decizia privind aderarea României la spațiul Schengen
Decizia privind aderarea României la spațiul Schengen, din 8 decembrie 2022, în cadrul Consiliului Justiție și Afaceri Interne (JAI).


În asentiment cu dumneavoastră, ne declarăm dezamăgiți față de această decizie, iar ca urmare a solicitărilor pe care ni le-ați transmis, venim în întâmpinarea inițiativei dumneavoastră prin crearea unui forum pe această temă. Acest forum reprezintă un mijloc de comunicare bazat pe solidaritatea care ne caracterizează și pe încrederea că numai împreună dezideratele noastre se pot concretiza.

După cum bine știm România și Austria au multe lucruri de care sunt strâns legate împreună. Sociale, culturale și, bineînțeles, și economice, Austria fiind al doilea cel mai mare investitor străin în România. Deci, o mare parte din banii românilor merg în buzunarele afaceriștilor austrieci.

Deși România a acționat cu deschidere și transparență în relația cu toți partenerii europeni, inclusiv cu Austria, iată că ne regăsim într-o situație nefavorabilă, față de care mulți dintre dumneavoastră v-ați exprimat indignarea.


Vă invităm să vă exprimați opinia față de situația actuală în cadrul Grupului de pe site, sau in cadrul comunității FSLI Petrol Energie de pe Facebookコメント


bottom of page